Splinternieuw of bijspijkeren

Wijdeven Timmerwerken gaat binnen en buiten aan de slag

Verbouwen of verhuizen? Opknappen of renoveren? Er is veel meer mogelijk met uw woning dan u in eerste instantie denkt. Het kan wel prettig zijn als iemand met een deskundig oog en frisse blik naar uw woning en de bestaande ruimtes kijkt.
Uw woonwensen liggen vaker voor de hand dan u wellicht voor ogen heeft.

Aanbouw

Groter willen wonen betekent niet altijd dat u moet verhuizen. Werp eens een blik op uw eigen woning. Er is vast meer mogelijk met de bestaande ruimtes. Met een dakkapel creëert u van een krappe zolder een waardige extra slaapkamer. Met een serre maakt u van een kleine keuken de woonkeuken waar u altijd al van droomde. Leg uw ideeën voor aan Wijdeven Timmerwerken en bespreek met ons de mogelijkheden.

Woning uitbreiden

Verbouw en renovatie

Wijdeven Timmerwerken pakt zowel de kleinere renovatieklussen als de grotere verbouwprojecten aan. Het vervangen of herstellen van houten kozijnen, calamiteiten bij brand of inbraak, of het vervangen van boeiboorden of gevelbekleding; het zijn slechts een aantal voorbeelden van werkzaamheden waarvoor u ons timmerbedrijf uit Veghel inschakelt.

Verbouwen of renoveren

Nieuwbouw

Ook bij diverse nieuwbouwprojecten wordt de expertise van Wijdeven Timmerwerken ingezet. Het kan hierbij gaan om de realisatie van een nieuwbouwwoning, maar ook de bouw van een praktische carport of luxe tuinoverkapping. Meer weten over onze nieuwbouwprojecten en wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op